Nieuws

Nieuws

Profileren, informeren en signaleren
In juni en juli 2022 namen wij als adviesraad voor het eerst deel aan braderieën en een jaarmarkt in drie dorpskernen van Kaag en Braassem: Leimuiden (15 juni), Woubrugge (18 juni) en Oude Wetering (9 juli). En 11 oktober 2022 stonden we met een stand op de Themamarkt in de Tweesprong in Roelofarendsveen.

Doel van onze deelname: Profileren, informeren en signaleren
Profileren, om meer inwoners van Kaag en Braassem op de hoogte te stellen van ons bestaan, onze doelen, functie en werkwijze.

Informeren, omdat onder inwoners vragen leven op het terrein van het sociaal domein en de weg naar ondersteuning niet altijd makkelijk te vinden is.

Signaleren, door van de inwoners te horen op welke gebieden de kwaliteit van dienstverlening in de gemeente verbeterd kan worden. mail ons

We zijn met de verantwoordelijke wethouder en ambtenaren van de gemeente in gesprek over de indrukken die wij tijdens deze drie ontmoetingsdagen met de inwoners hebben opgedaan. Daarnaast nemen we wat onder onze aandacht is gebracht mee in onze adviezen. Een initiatief dat we zeker een vervolg gaan geven in 2023 en waar mogelijk ook in andere dorpskernen.

 

 

U kunt contact met ons opnemen via:

info@asd-kaagenbraassem.nl

Vacatures